The Monkeys – Fantastic people at your service!

Vilka är The Monkeys?

2016 startade vi med målet att kunna leverera kostnadseffektiv reklam utan att tulla på kvalitén. Vi tog avstamp i att de numera kända ekonomiska uttrycket ”The Gig Economy” var här för att stanna och har ingen fast anställd personal.
Istället hyr vi in de kompetenser som behövs för uppdragen.

 

Reklambranschen förändras. Och vi också

Det är spännande tider och vår bransch förändras. Visst, vi har sett förändringar förr som sen återgår till ursprunget men nu är nog vissa strömningar mer permanenta som inhouse-byrån till exempel. Vi brukar lite förenklat säga att fram tills idag har de flesta projekt landat ute hos byråerna, där vi tillsammans med våra kunder, drivit och löst uppdraget fram till leverans på ett mer traditionellt sätt.
Idag blir det fler och fler tillfällen där vi som är konsulter i reklam- och kommunikationsbranschen måste komma till projekten och lösa uppgiften på plats ute hos kunden.

Därför har vi bestämt oss för att addera tjänsterna bemanning och rekrytering hos The Monkeys!

 

Rätt kompetens på rätt Gig!

Under våra 30 år i branschen har vi lärt känna många av våra fantastiska kollegor och vi vågar nu säga att vi har hyfsad koll på vem som är bra på vad. Och är det något vi lärt oss genom åren så är det definitivt hur man rekryterar rätt person, hur man bemannar uppdragen rätt, vilka kompetenser och erfarenheter som krävs för att kunna garantera en kvalitativ slutleverans. 

Vi har många fantastiska konsulter som alla har samma genuina intresse av att lösa era utmaningar på bästa sätt. Prova oss och se!